Over ons

 

Welkom bij LingerieMission.nl, uw vertrouwde online bestemming voor lingerie en badmode. We zijn trots om, als onlineshop en verlengstuk van onze fysieke winkel, deel uit te maken van Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier. We zijn gevestigd in het pittoreske Sluis, in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen. Onze passie voor het leveren van hoogwaardige lingerie en badmode begon hier in 2001, en sindsdien hebben we ons gecommitteerd aan het bieden van gemak, stijl en kwaliteit aan al onze gewaardeerde klanten.

Een Unieke Beleving

Onze toewijding aan het leveren van de beste lingerie, badmode en nachtmode komt tot leven in ons exclusieve assortiment. Hier bij LingerieMission.nl vindt u een zorgvuldig samengestelde selectie van de meest prestigieuze merken, ontworpen om uw zelfvertrouwen te vergroten en uw innerlijke schoonheid te accentueren.

Maar dat is niet alles. We zijn ook de trotse thuisbasis van ons Edelsmid-Atelier, waar vakmanschap en creativiteit samenkomen. Hier ontwerpen, vervaardigen en herstellen we prachtige sieraden. Het is een plek waar unieke stukken tot leven komen en waar we streven naar het voldoen aan al uw smaak en stijlbehoeften.

Bezoek Ons

Naast onze online winkel nodigen we u ook van harte uit om onze fysieke winkel, Amfora in Sluis, te bezoeken. Hier kunt u onze hoogwaardige producten persoonlijk ervaren. Onze winkel is niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een plek waar we u graag verwelkomen om kennis te maken met de wereld van exclusieve lingerie, badmode en sieraden.

Contactgegevens

Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier

Nieuwstraat 16

4524 ED Sluis 

 

Telefoon: 00-31-(0)117-420471

E-mail: [email protected]

 

KVK-nummer: 22048660

BTW-nummer: NL809971793B01

 

Openingstijden

  • Ma: 10.00 - 17.30
  • Di: GESLOTEN (tijdens vakantieperioden wel dinsdags geopend)
  • Wo: 10.00 - 17.30
  • Do: 10.00 - 17.30
  • Vrij:10.00 - 17.30
  • Za: 10.00 - 17.30
  • Zo: 11.00 - 17.30

 

Ontdek Meer

Bezoek onze algemene website voor meer informatie over ons assortiment en diensten:

Website: www.amfora-sluis.nl

Vragen? Neem contact op via e-mail:

E-mail: [email protected]

Of neem een kijkje op onze site voor onze sieraden: www.edelsmid-sieraden.nl

Bij LingerieMission.nl en Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier streven we ernaar om uw shoppingervaring speciaal te maken. Ontdek ons assortiment, geniet van onze expertise en laat ons u helpen om uw schoonheid te laten stralen. Welkom bij de wereld van LingerieMission.nl, waar stijl en vakmanschap samenkomen.

 

****************************************************
   

                    
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »