Algemene voorwaarden

Voorwaarden en aanvullende informatie van Lingerie Mission.

Lingerie Mission is de webshop en onderdeel van :

Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier / Nieuwstraat 16  /  4524ED Sluis / 0117-420471
KvK:22048660    BTW: NL809971793B01

Alle voorwaarden van Lingerie Mission zijn van toepassing op alle bestellingen geplaatst op de webshop Lingerie Mission van Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier.

Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief 21 % BTW en exclusief eventuele bijkomende verzendkosten en/of verzekeringskosten welke terug te vinden zijn op de bestellings-bevestiging. Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier behoudt het recht om de prijzen te wijzigen.

Alle aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan biedt Lingerie Mission / Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier de klant een nieuwe te verwachten leveringstermijn aan, mits dit mogelijk is en de klant hier prijs op stelt.

Volgens de Europese regelgeving is een koop, gesloten via elektronische weg, een rechtsgeldige koopovereenkomst waarop betaling dient te volgen.

Na het plaatsen van een bestelling wordt deze via email bevestigd aan de klant, en dient het  overeengekomen bedrag van de aankoop ( bij de keuze : "Vooraf Overmaken") , over te worden gemaakt aan :

Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier te Sluis  
ING  bank
IBAN   : NL47INGB0001329820

Voor Buitenlandse Overboekingen:
Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier  te Sluis
ING bank
IBAN   : NL47INGB0001329820
BIC    : INGBNL2A

Via de site is het ook mogelijk om via Ideal, Sofort & Mister Cash (via Mollie ) de bestelling/betaling te voldoen.

Als de betaling is voldaan ontvangt de klant een e-mail, ter bevestiging dat de betaling is ontvangen en wordt er tevens vermeld wanneer de bestelling wordt verzonden.

Alle ( binnenlandse ) bestellingen worden per pakket en evt. aangetekend of per brievenbuspost ( indien mogelijk qua afmetingen brievenbus) per Post NL verzonden. Voor buitenlandse zendingen zullen de meerkosten vooraf meegedeeld worden op de orderbevestiging. Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel verlies, beschadiging of daaruit voortvloeiende schade van pakjes tijdens een verzending.

Verzending binnen Nederland is gratis ( retourzendingen wel voor eigen rekening)

Leveringen naar Belgie zijn bij een aankoopbedrag van boven de € 100.00 gratis ( retourzendingen zijn voor eigen rekening ) 

De klant is verplicht direct na ontvangst van de bestelling te controleren of  het aan de overeenkomst voldoet. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan dient de klant Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier hiervan z.s.m. na ontvangst op de hoogte te stellen via e-mail o.v.v. bestel/ordernummer. En zal er naar een passende oplossing gezocht worden.

Alle producten/ merken die aangeboden worden in de webshop zijn nieuw, ongedragen en van uitstekende kwaliteit. Voor het verzenden wordt er streng gecontroleerd of er eventuele fabricagefouten vast te stellen zijn. Mocht er desondanks een onvolkomenheid aan een product zijn, dan kan Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier hier geen aansprakelijkheid voor dragen.  

De geleverde goederen zullen te allen tijde, in geval van een klacht/verzoek tot ruilen of retourneren, in originele staat van ontvangst (verpakking/labels ), niet gedragen en ongewassen moeten zijn. Bij het passen van lingerie/badmode draagt klant er zorg voor dat, uit hygiënisch oogpunt, z’n eigen slip/string e.d. aanhoudt.
Retourneren/ruilen is alleen mogelijk als bovenstaande in acht wordt genomen en Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier gaat akkoord met het verzoek tot ruilen of tot het overeengekomen besluit na indienen van een klacht. 
Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier zal altijd bij een eventueel geschil in goed overleg met de klant naar een oplossing zoeken, op resterende conflicten is het uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

De klant is zelf verantwoordelijk voor een retourzending, en dient het risico uit te sluiten dat er schade aan het pakket en de artikelen ontstaat of het niet aankomen van het pakket. De kosten voor verzending zijn voor rekening van de klant. Bij het opnieuw verzenden van een artikel na klacht/andere maat etc. kunnen er opnieuw verzendkosten in rekening gebracht worden, zal voor verzending worden doorgegeven.

In geval van overmacht, omstandigheden welke Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier redelijkerwijs niet aan te rekenen zijn, en Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier kan niet aan haar verplichtingen voldoen, dan worden haar verplichtingen opgeschort tijdens de duur van de overmachtstoestand dan wel kan Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier de overeenkomst ontbinden zonder rechtelijke tussenkomst en zonder recht op schadevergoeding.

Artikelen blijven het eigendom van Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier tot de klant aan de voorwaarden heeft voldaan.

Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier  respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Informatie m.b.t. Herroepingsrecht / Retourrecht bij lingeriemission.nl

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons webshop:  Lingerie Mission | [email protected]   | 00-31-(0)117-420471  |  postadres = op naam van onze winkel: Amfora  | Nieuwstraat 16  |  4524 ED  Sluis,  via een ondubbelzinnige verklaring ( bijvoorbeeld schriftelijk per post of email ) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

U kunt het modelformulier voor herroeping of een andere duidelijk geformuleerde verklaring elektronisch invullen en opsturen via onze site. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u onverwijld op een duurzame gegevensdrager (bijvoorbeeld per e-mail) een ontvangstbevestiging van uw herroeping sturen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

HERROEPPINGSFORMULIER

 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. U ontvangt het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel terug, exclusief de verzendkosten van de retourzending. In geval het retourneren van de gehele bestelling, wordt naast het aankoopbedrag, ook de eventuele kosten van de verzonden bestelling teruggestort. Als u een deel van de totale order retourneert, en een deel van diezelfde order houdt, worden de eventuele kosten van de verzonden bestelling ( heenzending )  niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet langer dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons: Lingerie Mission / winkel: Amfora terug te zenden of te overhandigen in onze winkel.

Gebruik bij voorkeur onze winkelnaam : AMFORA bij het terug te zenden pakketje.

Postadres voor retourzending :  AMFORA | NIEUWSTRAAT 16  | 4524 ED  SLUIS

U bent op tijd als u de goederen terugstuurt of overhandigt heeft in onze winkel voordat  de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.


Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van drukfouten, typefouten en zetfouten.

Deze voorwaarden kunnen te allen tijde worden aangepast door Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier.

Alle teksten, beeldmateriaal van deze site mogen niet door derden, zonder toestemming van Lingerie Mission /Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier, worden hergebruikt.

15-07-2020

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »