Disclaimer

 

DISCLAIMER VOOR  www.lingeriemission.nl

Algemeen:

Amfora Bodyfashion & Edelsmid-Atelier (Kamer van Koophandel 22048660), hierna te noemen "Amfora," verleent u hierbij toegang tot www.lingeriemission.nl (de Website) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Amfora behoudt zich daarbij het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid:

Amfora spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Amfora.

Auteursrechten:

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Amfora. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Amfora, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig:

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Het is raadzaam om regelmatig de disclaimer te raadplegen voor eventuele wijzigingen.

 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »