Verzenden & retourneren

Bestellingen worden, mits op voorraad en na ontvangst van uw betaling, binnen 1 a 2 werkdagen per pakketpost en evt. aangetekend of per brievenbuspost verzonden met PostNL.

Binnen Nederland altijd gratis verzending (evt. retourzendingen zijn wel voor uw eigen rekening )

Bij zendingen naar België komen de verzendkosten boven een aankoopbedrag van €100.00 ook te vervallen (evt. retourzendingen zijn wel voor uw eigen rekening )

Bij de bestelronde kunt u de juiste verzendkosten vooraf bekijken per artikel/bestelling.

Voor andere buitenlandse zendingen worden de verzendkosten altijd doorberekend.

Retourneren/Ruilen mag altijd, graag z.s.m maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling en bevestig per email o.v.v. ordernummer en uw naam dat u de bestelling geheel of gedeeltelijk gaat retourneren aan ons.

Als u misschien meer informatie wenst over bijvoorbeeld de juiste maat, email of bel ons gerust dan kunnen we u hierover beter inlichten.

De kosten voor het retourneren komen voor rekening van de klant. Na ontvangst van de retour gestuurde artikelen, mits in originele en ongedragen staat, en u hygiënische maatregelen heeft genomen tijdens het passen, zullen wij u het aankoopbedrag binnen enkele dagen ( en uiterlijk 14 dgn. na ontvangst ) terugstorten op uw rekening.

Ons adres ( = van onze winkel Amfora in Sluis ) om uw pakje te retourneren:

Amfora
Nieuwstraat 16
4524 ED  Sluis

00-31-(0)117-420471 (= winkel Amfora in Sluis en Dinsdags is onze Sluitingsdag, tijdens de vakantieperioden wel 7 dgn. geopend!)

Informatie m.b.t. Herroepingsrecht / Retourrecht bij lingeriemission.nl

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons webshop:  Lingerie Mission | [email protected]   | 00-31-(0)117-420471  |  postadres = op naam van onze winkel: Amfora  | Nieuwstraat 16  |  4524 ED  Sluis,  via een ondubbelzinnige verklaring ( bijvoorbeeld schriftelijk per post of email ) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

U kunt het modelformulier voor herroeping of een andere duidelijk geformuleerde verklaring elektronisch invullen en opsturen via onze site. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u onverwijld op een duurzame gegevensdrager (bijvoorbeeld per e-mail) een ontvangstbevestiging van uw herroeping sturen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.  Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet langer dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons: Lingerie Mission / winkel: Amfora terug te zenden of te overhandigen in onze winkel.

Gebruik bij voorkeur onze winkelnaam : AMFORA bij het terug te zenden pakketje.

Postadres voor retourzending :  AMFORA | NIEUWSTRAAT 16  | 4524 ED  SLUIS

U bent op tijd als u de goederen terugstuurt of overhandigt heeft in onze winkel voordat  de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

 

Download HIER het retourformulier/herroeppingsformulier.

 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »